Om oss

Dags att arrangera den där festen du alltid drömt om? Att ordna en fest ger en direkt lycka. Du ser vänner, bekanta och exempelvis släktingar umgås med varandra, dricka gott och njuta av god mat. Du ser en lättsam, avslappnad atmosfär och en kväll som ingen riktigt vill ska ta slut. Härligt, inte sant?

Men, du kan även se det motsatta. Folk som skruvar på sig obekvämt, samtal som känns krystade, mat som är kall, dryck som känns malplacerad och folk som ringer efter en taxi innan kvällen riktigt börjat. Du har säkerligen varit deltagare på båda dessa exempel på fester.

Målet med den här sidan är att ge dig allt du behöver för att vara arrangör till den förra snarare än till den senare. Helt enkelt är det inte. Skillnaden mellan fiasko och succé är hårfin och det finns många små fallgropar som du måste undvika.

Vi som skriver här är vana festfixare och har ordnat allt från mindre, intima bröllop vidare till stora företagsevent. Vi vet vad som krävs för att lyckas och vi ska här ge tips om allt från catering vidare till val av underhållning. Målet är att inspirera och att få dig att känna dig trygg med att posta inbjudningskorten till just din fest. Välkommen!