Kategorier
Catering

Bästa festen med catering från en foodtruck i Stockholm

Det kan inte bli charmigare. Nej, när man ändå ska ha catering till festen i Stockholm så kan man lika gärna göra det ordentligt och beställa en foodtruck.

Alltså, finns det något bättre alternativ? Låt oss reda ut varför en foodtruck är det absolut bästa valet till er fest. För det första, tänk bara på vilken stämning ni vill ha på er fest. Ni vill att det ska vara en fest där alla känner sig bekväma med att prata med alla, lite picknick-känsla, men mer festligt. Då är en foodtruck catering i Stockholm det optimala.

När man anlitar en foodtruck så kan alla beställa den mat de gillar bäst, och sedan är det bara att ställa ut bord, placera ut filtar med vackra kuddar och låta alla gäster sitta där de vill. Häng upp ljuslyktor med levande ljus, och ljusslingor som ser ut som glödlampor, tillsammans med andra vackra dekorationer, som vackra tyger.

Catering via en foodtruck är enkelt

Det är inte ens komplicerat. Ni behöver inte tänka på disken. En foodtruck har redan planerat för hur alla ska äta sin mat. Istället kan ni fokusera på att köpa dricka åt alla. En riktigt kul idé är att göra bål eller lemonad i stora kärl, och sedan låta alla njuta av somriga smaker. Det kan inte bli mysigare än så.

Varför inte planera för en eldstad, eller en riktigt stor brasa, som ni sedan kan värma er vid när solen går ner. Det är inte mycket som krävs för att en fest ska bli lyckad, men en foodtruck är definitivt en vital del i receptet.